Pályázatok

GINOP-2.1.8-17-2018-02910

A kedvezményezett neve: Eupellet Kft.
A projekt címe: Adaptív innováció az Eupellet Kft-nél
A szerződött támogatás összege: 22 826 292 Ft
A támogatás mértéke (%-ban): 40%
A projekt befejezési dátuma: 2019.09.22.
A projekt azonosító száma: GINOP-2.1.8-17-2018-02910
A projekt tartalmának bemutatása: A beszerzése kerülő gépek egy modern energia-hatékony technikával működő gyártó gépsor részei, amivel világszínvonalú módon tudunk majd előállítani különböző hobbiállat eledeleket, kisebb-nagyobb kiszerelésben, műbeles csomagolásban. Ilyen termékeket eddig nem gyártottunk, így a fejlesztés hatására adaptív innováció jön létre a cégünknél. A hobbiállat-eledel termékek gyártása teljesen új tevékenység a cégünknél, ami egyrészt új kihívásokat jelent, másrészt új lehetőségeket biztosít a fejlődésre és a több lábon állásra. A diverzifikált termékpalettával bízunk benne, hogy egy esetleges gazdasági visszaesés kevésbé fog érinteni bennünket és hosszú távon tudjuk biztosítani a cég fennmaradását, munkatársaink megélhetését.GINOP-1.2.3-8-3-4-16-2017-00119

A kedvezményezett neve: Eupellet Kft.
A projekt címe: Termelői bázis fejlesztése
A szerződött támogatás összege: 15 081 744 Ft
A támogatás mértéke (%-ban): 30%
A projekt befejezési dátuma: 2019.12.27.
A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.3-8-3-4-16-2017-00119
A projekt tartalmának bemutatása: A projektünk célja, hogy olyan új elemekkel bővítsük a termelési láncunkat, amelyek segítségével jelentősen bővíthetjük az előállított termékek körét, csökkenthetjük a kitettségünket a viszonteladók felé és ezzel egy időben növelhetjük a cég nyereségességét. A projekt tételei a következők: egy nagy teljesítményű csomagoló gép beszerzése. A gyártási kapacitásunk az utóbbi években folyamatosan növekedett. A gyártó gépeink kapacitása jelenleg és a közeli jövőben is elégséges lesz.GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-00803 Pályázat

A kedvezményezett neve: EUPELLET Kereskedelmi Kft.
A fejlesztés tárgya, célja: Infrastruktúrafejlesztés és technológiai modernizáció az EUPELLET Kft. kisteleki telephelyén
A szerződött támogatás összege: 161 885 836 Ft
A projekt tervezett befejezési dátuma: 2023.11.09.
A projekt tartalmának részletes bemutatása:
A projekt célja, hogy meglévő telephelyünkön zöldmezős beruházásként új raktározó csarnokot építsünk fel, ennek berendezését technológiai fejlesztés keretében beszerezzük. Elszámolni kívánt költségek:
- Új épület építése (ipari csarnok): A projekt keretében megépítésre kerül kisteleki, régóta használt telephelyünkön az új, 486,08 m2-es csarnoképületünk. Az épület kialakítását elsősorban megnövekedett alapanyag, késztermék és az eszközök raktározására kívánjuk használni, azonban alkalmas arra is, hogy később könnyedén megtölthető legyen gyártó funkciókkal is.
- Eszközbeszerzés, technológiafejlesztés (fejlesztendő tevékenységhez, a gyártáshoz kapcsolódó eszközök): A pelletgyártáshoz szükséges új eszközöket beszerezzük, melyeknek szükségessége a kapacitásbővítés, másrészt az új technológiák és a modernizáció.
- IT-fejlesztés: DRONERP program fejlesztése vállalkozásunknál, mely vállalatirányítási rendszer más moduljait már használjuk, és rendkívül elégedettek vagyunk vele. Jelen projektben 4 fő felhasználóra kívánjuk telepíteni a 11. Elektronikus iratkezelési rendszer modult.
- Tanácsadás: Akkreditált szolgáltató segítségével kívánunk igénybe venni 50 óra minőség- és környezetirányítási tanácsadást. A tanácsadás szükségessége, hogy a legtöbb vevőnk, megrendelőnk már elvárja azt, hogy ilyen minőségirányítási rendszerrel rendelkezzünk, egyéb esetben nem regisztrálnak minket szállító partnerként.
- Megújuló energiát hasznosító technológiák (hőszivattyú): 23 kW-os levegő-víz hőszivattyú rendszer az új csarnok fűtés-hűtési tevékenységére megújuló energiával.

Szechenyi Terv Plusz